Story radio
Početna Celebrity 1757 prikaza 13. veljače 2019.

Hana Rodić: 'Briga me što pričaju'

Dražen Kokorić.

Bez dlake na jeziku

Hana Rodić koja je slavu stekla nastupom u reality showu 'Gospodin Savršeni' svoju je novostečenu popularnost iskoristila na najbolji mogući način, pa je tako osnovala svoj Youtube kanal, a na društvenim mrežama je prikupila tisuće sljedbenika s kojima redovito komunicira.

Priliku za postavljanje pitanja 21-godišnjoj Hani, njeni obožavatelji imali su još jednom na Instagramu, pa se tako jedan od pratitelja nije ustručavao upitati je za druge natjecateljice iz showa 'Gospodin Savršeni' s kojima se Hana nije najbolje slagala. 'Misliš li da si uspjela ušutkati druge cure iz showa kada je Goran tebe izabrao', glasilo je pitanje, a Hana je bez imalo srama odgovorila kako ju ni prije nije bilo briga što njene 'suparnice' pričaju, te je upitala pratitelje za njihovo mišljenje o ostalim kandidatkinjama. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Prisjetimo se, Hana Rodić bila je u neprestanim sukobima s ostalim natjecateljicama reality showa, a iako je Goran u finalnoj emisiji izabrao Ivu Runjić, nekoliko tjedana kasnije predomislio se, te je ipak započeo svoju vezu s Hanom. 

Komentari