Story radio
Početna Celebrity 58415 prikaza 10. travnja 2019.

HANA RODIĆ I GORAN JURENEC Prava istina o nama

'Izvukli smo pouke iz svih naših pogrešaka'

Najprovokativniji reality par na sceni, Hana Rodić i Goran Jurenec, samo za Story prvi su put progovorili o svojim padovima i usponima, naglom prekidu i pomirenju te životu nakon 'Superpara'.

Story: Koji su vas motivi odveli u ‘Superpar’?

Goran: S jedne strane bio je izazov ući zajedno u reality show, steći zajedničko iskustvo i prikazati se u drukčijem svjetlu kao par. S druge strane, bila je to idealna prilika da neprestano budemo zajedno jer posljednjih sam mjeseci dosta vremena provodio poslovno u Njemačkoj i poziv u reality otvorio nam je sigurnu mogućnost da budemo dulje zajedno. Već smo si nedostajali.

Story: Hana, što mislite, kako ste se snašli u svom drugom realityju?

Hana: Nisam se najbolje snašla. Nisam bila psihički pripremljena. Gledala sam na koncept showa kroz ružičaste naočale. 
Goran: Nije li ti dečko rekao da ne idemo na odmor nego na natjecanje parova?
Hana: Dobro, istina. Rekao mi je Goran da to neće biti tako bajno kako sam si ja to zamislila. Malo sam se razočarala.
Goran: Nisi htjela slušati kad sam govorio što nas čeka.
Hana: A ja sam mislila da će se sve svesti na to da shvatimo koliko se poznajemo i da ćemo stalno biti zajedno. Željela sam da javnost upozna Gorana u kojeg sam se zaljubila, da uvide da nije onaj uštogljeni lik kakav je možda ispao u ‘Gospodinu Savršenom’. I doista, u ‘Superparu’ na vidjelo su izišli njegova opuštenost, neposrednost, snažan smisao za humor, pa i veliko strpljenje..., sve što sam ja znala o njemu, a gledatelji nisu imali priliku vidjeti tu stranu u prvom showu. Željela sam da vide da smo normalan par i da smo željni izazova i zezancije, iako nisam pretpostavila da će uključivati sve zahtjevne igre i zakulisne spletke koje su nas dočekale.

Cijeli intervju s Hanom i Goranom pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 10. travnja 2019. godine

Komentari