Hana Rodić zagrebačka je vizažistica koja je popularnost stekla reality emisijom 'Gospodin Savršeni'. Ova 22-godišnja crnka ima i svoj YouTube kanal gdje savjetuje djevojke i žene o pravilnom šminkanju, a aktivna je i na Instagramu. Inače, Hana je poznata po tome što je bez 'dlake na jeziku', te vrlo često dijeli intimu sa svojim vjernim fanovima, a to je učinila i ovoga puta, priznavši kako ide na plastičnu operaciju.

Odlučila je operativnim zahvatom povećati grudi, a samu će operaciju napraviti u Istanbulu, u posljednje vrijeme veoma popularnom odredištu za estetsku kirurgiju.

Sa svojih je šezdesetak tisuća pratitelja na Instagramu podijelila je i svoje razloge objasnivši: 'Želim to već dugo, a razlog zašto sam to javno podijelila je taj što mi sigurno neće narasti u teretani. To će biti moja prva operacija i žao mi je što je u Hrvatskoj to još uvijek tabu tema'. 

Također je napisala i kako ju njezin Goran asolutno podržava, kako u ovoj, tako i u svakoj odluci. Podsjetimo, 39-godišnji Goran Jurenec, hrvatski gospodin 'Savršeni', ne živi na području Lijepe Naše, već u Njemačkoj. Unatoč pretrpanom rasporedu i životnim obvezama, ovaj se par uspijeva uskladiti, pa će tako i Goran u Istanbul s Hanom.

Hana planira operaciju obaviti pred kamerama, i naknadno snimku postaviti na svoj YouTube kanal.