Story radio
Početna Celebrity 2894 prikaza 15. svibnja 2019.

Hana Rodić ide na plastičnu operaciju

Dražen Kokorić.

Djevojka gospodina Savršenog potvrdila da ide 'pod nož'

Hana Rodić zagrebačka je vizažistica koja je popularnost stekla reality emisijom 'Gospodin Savršeni'. Ova 22-godišnja crnka ima i svoj YouTube kanal gdje savjetuje djevojke i žene o pravilnom šminkanju, a aktivna je i na Instagramu. Inače, Hana je poznata po tome što je bez 'dlake na jeziku', te vrlo često dijeli intimu sa svojim vjernim fanovima, a to je učinila i ovoga puta, priznavši kako ide na plastičnu operaciju.

Odlučila je operativnim zahvatom povećati grudi, a samu će operaciju napraviti u Istanbulu, u posljednje vrijeme veoma popularnom odredištu za estetsku kirurgiju.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

Sa svojih je šezdesetak tisuća pratitelja na Instagramu podijelila je i svoje razloge objasnivši: 'Želim to već dugo, a razlog zašto sam to javno podijelila je taj što mi sigurno neće narasti u teretani. To će biti moja prva operacija i žao mi je što je u Hrvatskoj to još uvijek tabu tema'. 

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

Također je napisala i kako ju njezin Goran asolutno podržava, kako u ovoj, tako i u svakoj odluci. Podsjetimo, 39-godišnji Goran Jurenec, hrvatski gospodin 'Savršeni', ne živi na području Lijepe Naše, već u Njemačkoj. Unatoč pretrpanom rasporedu i životnim obvezama, ovaj se par uspijeva uskladiti, pa će tako i Goran u Istanbul s Hanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanii_official)

 

Hana planira operaciju obaviti pred kamerama, i naknadno snimku postaviti na svoj YouTube kanal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanii_official)

 

 

 

Komentari