'Ubrajam se u onu skupinu ljudi koja vjeruje u bajke i pravu ljubav', govori 22-godišnja Hana Rodić koja je samo za Story odjenula odijelo morske nimfe i samo za naše čitatelje pokazala nove grudi koje je nedavno, nakon dugog promišljanja, operirala u Istanbulu.

'Bilo mi je neizmjerno zabavno biti sirena, stvarno sam se sjajno provela na snimanju. Moram samo priznati da mi je sad malo teže plivati, ali sve mi dobro stoji. Gornji dio kupaćeg kostima napokon nije prazan', smije se Hana koja žali što se i prije nije odvažila otići pod nož.

'Oduševljena sam rezultatom. Napravila sam onakve grudi kakve sam oduvijek željela i smatram da je ovo idealna veličina u odnosu na moje tijelo. Prije sam imala košaricu B i nisam bila zadovoljna tom veličinom. Smatram da je to jedan od razloga zašto sam uvijek bila besprijekorno našminkana. Make up mi je davao ženstvenost i dodatno samopouzdanje zbog malih grudi. Sada sam ponosna vlasnica četvorke', govori Hana koja je iz anonimnosti izišla prošle jeseni u RTL-ovu showu ‘Gospodin Savršeni’, a status reality zvijezde potvrdila je u showu ‘Superpar’.

Cijeli intervju s Hanom Rodić možete pročitati u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede 17. srpnja 2019. godine