Story radio
Početna Celebrity 2203 prikaza 24. travnja 2019.

Hana Rodić: 'Maltretirali su me'

Instagram (Screenshot).

Potpuno je otvorila dušu

Zagrebačka vizažistica Hana Rodić, koja je od anonimke do slavne osobe došla nastupivši u showu 'Gospodin Savršeni', na YouTubeu ima vlastiti kanal na kojem progovara o raznim temama te odgovara na brojna pitanja svojih vjernih pratitelja. Tako je u svom posljednjem video uratku odgovarala znatiželjnicima, a tema je bila 'pretpostavke o meni'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HANA RODIĆ (@hanii_official)

Između ostaloga, Hana je saznala da jedni smatraju kako je povučena i emotivna osoba, dok drugi misle da je odlična glumica koja uživa u novopečenoj slavi. Nekoliko ju je čak obožavatelja optužilo da radi publiciteta lažira ljubavnu vezu s Goranom Jurenecom, no mlada reality zvijezda oštro je demantirala te glasine.

'Naša veza nije lažna i doista ne znam zbog čega toliko ljudi postavlja to pitanje. Hajdemo se pomiriti s istinom i zaključiti da nas nitko ne plaća da budemo zajedno. Ovo je Hrvatska, a ne Hollywood', oštro im je odgovorila i dodala kako je smetaju ovakve optužbe. 

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Ipak, ono što je najviše iznenadilo Hanine pratitelja jest priznanje da je u osnovnoj školi baš i nisu voljeli, dok je u srednjoj školi, bila prava buntovnica. 'Bila sam najveći luzer u osnovnoj školi. Ostali učenici me nisu voljeli. Maltretirali su me i bili su jako zločesti. Ni s kim se više ne čujem, iako mi je dosta njih poslalo poruku nakon što su me vidjeli na televiziji. Odgovorila sam im, ali nisam zaboravila da su mi zagorčali život', ispričala je 22-godišnjakinja i dodala kako je pretpostavka da je imala puno dečki lažna. 

Komentari