Story radio
Početna Celebrity 5107 prikaza 06. veljače 2019.

Hana Rodić otkrila zašto više nije aktivna na društvenim mrežama

Screenshot Instagram.

No nije zaboravila na svoje obožavatelje

Hana Rodić, 21-godišnja natjecateljica RTL-ovog reality showa 'Gospodin Savršeni', sve do nedavno je svakodnevno bila aktivna na svojim društvenim mrežama te vjernim pratiteljima davala uvid u svoju, ali i Goranovu svakodnevicu. Međutim, i Hana i njen partner, 38-godišnji Goran Jurenec, sve su manje aktivni, što obožavateljima nije prošlo neopaženo.

Stoga, Hana je danas razveselila mnoge te dala do znanja kako nije zaboravila na svoje obožavatelje, a objasnila je i zašto. 'Dragi moji, neko vrijeme nisam bila toliko aktivna na Instagramu i YouTubeu jer radim na puno stvari i sada vas mogu obavijestiti da vas ovaj i iduću tjedan svašta očekuje', napisala je atraktivna Hana.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

Podsjećamo, Hana i Goran upoznali su se na snimanju showa 'Gospodin Savršeni', a iako Hana nije bila njegov prvi izbor, u konačnici je par ipak završio zajedno. Nedavno je Zagrepčanka samo za Story otkrila detalje svog odnosa s najpoželjnijim muškarcem u Hrvatskoj. 'Dosta se dobro slažemo. Često jedemo vani jer ne želimo gubiti vrijeme, svaki dan pokušavamo što više toga napraviti zajedno. Izlazimo u kino, volimo šetati, upoznala sam ga s nekim prijateljima, on mene sa svojima koji žive u Zagrebu. Kad ja kuham kod kuće, on opere posuđe. Zavalimo se na kauč, upalimo Netflix... Lako rasporedimo sve zadatke', ispričala je Hana u intervjuu za Story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Rodić (@hanii_official) on

Komentari