Story radio
Početna Celebrity 29802 prikaza 20. siječnja 2019.

Hana Rodić: 'Posvađala sam se s Goranom'

Instagram (Screenshot).

Iskreno je priznala svojim pratiteljima

Hana Rodić, koja je slavu stekla nastupom u reality showu 'Gospodin Savršeni', svoju je novostečenu popularnost iskoristila na najbolji mogući način, pa je tako osim emisije o šminkanju na servisu RTLplay, otvorila i svoj privatni YouTube kanal. U prvom objavljenom videu 21-godišnjakinja  se osvrnula upravo na reality koji ju je proslavio, a u drugom je odgovarala na pitanja svojih obožavatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Između ostalog, Hana je je odgovorila i na pitanje je li Goran s njom nakon snimanja gledao show na TV-u. 'Da, jesmo i to je bila najveća greška ikad jer bi se uglavnom posvađali. To je bilo zato što sam prigovarala 'nisi mi rekao ovo, nisi mi rekao ono', a Goran je govorio da se smirim i da je to samo show', priznala je Zagrepčanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Neka od pitanja upućena Hani bila su vezana i za šminkanje kao i za navode da se podvrgnula estetskim operacijama. To ju je pomalo naljutila pa je odgovorila kako je sve na njoj prirodno te da ništa nije operirala. Ipak, priznala je da razmišlja o operaciji u bližoj budućnosti, no detalje nije željela otkriti.

Komentari