Za sirene sam prvi put čula zahvaljujući Waltu Disneyju jer sam kao dijete obožavala njegove animirane filmove. Sirene su za mene oduvijek predstavljale divna stvorenja pa sam u višim razredima osnovne škole zavoljela grčku mitologiju i proučavala sve o njima, a u književnosti sam se prvi put susrela sa sirenama u Homerovoj ‘Odiseji’. U mitologiji su prikazane kao bića koja su pjesmom mamila pomorce u vodu te ih utopila, ali ja više volim onu lijepu Andersenovu bajku u kojoj on sirenu prikazuje kao posebnu djevojku koja se svega odriče zbog ljubavi. Ubrajam se u onu skupinu ljudi koja vjeruje u bajke i pravu ljubav - govori 22-godišnja Hana Rodić koja je samo za Story odjenula odijelo morske nimfe i samo za naše čitatelje pokazala nove grudi koje je nedavno, nakon dugog promišljanja, operirala u Istanbulu.

'Bilo mi je neizmjerno zabavno biti sirena, stvarno sam se sjajno provela na snimanju. Moram samo priznati da mi je sad malo teže plivati, ali sve mi dobro stoji. Gornji dio kupaćeg kostima napokon nije prazan', smije se Hana koja žali što se i prije nije odvažila otići pod nož.

'Oduševljena sam rezultatom. Napravila sam onakve grudi kakve sam oduvijek željela i smatram da je ovo idealna veličina u odnosu na moje tijelo. Prije sam imala košaricu B i nisam bila zadovoljna tom veličinom. Smatram da je to jedan od razloga zašto sam uvijek bila besprijekorno našminkana. Make up mi je davao ženstvenost i dodatno samopouzdanje zbog malih grudi. Sada sam ponosna vlasnica četvorke', govori Hana koja je iz anonimnosti izišla prošle jeseni u RTL-ovu showu ‘Gospodin Savršeni’, a status reality zvijezde potvrdila je u showu ‘Superpar’.

'Oporavak ide prilično dobro, čak i bolje nego što sam očekivala. Nakon operacije dobila sam gomilu lijekova i antibiotik, što sam koristila donedavno i gotovo da nisam osjetila nikakve bolove. Samo što ne mogu vježbati jer mora proći barem još mjesec dana kako bih se vratila u formu i nastavila svoju svakodnevicu', nastavlja Zagrepčanka čija je okolina odlično reagirala na rezultate estetskog zahvata. Bili su joj u svemu podrška jer su znali da je to dugo bila njezina velika želja. 'Mnogo sam toga izbjegavala obući jer je uvijek izgledalo kao da nešto nedostaje. Sada više nemam taj osjećaj i mogu nositi što želim, a definitivno mi se najviše sviđa što ne trebam grudnjak i više ga gotovo i ne nosim', zavodljivo govori influencerica koja je u kratkom roku okupila više od 70 tisuća pratitelja koji svakodnevno znatiželjno motre svaki njezin korak na Instagramu i YouTubeu. A je li već stigla promijeniti garderobu?

'U mom se ormaru uvijek nađe stvari koje još imaju etiketu, ali to nije zbog novih grudi nego zbog posla. Otkako radim na Instagramu, uvijek moram imati poneki novi komad garderobe za novu fotografiju. Veliki dio mojih starih stvari i dalje mi odgovara, samo što sam ja sretnija i zračim samopouzdanjem. Dugo sam željela ovu operaciju, a razlog tome bilo je i moje samopouzdanje. Sada mogu reći da sam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Samopouzdanje je najseksi stvar koju žena može imati', nastavlja Hana.

Na dušobrižnike koji smatraju da se premlada odlučila za takav potez ne mari. 'Sve što radim, radim promišljeno. Sigurna sam da neću požaliti ni zbog čega što me u jednom trenutku u mom životu učinilo sretnom', ističe Hana koja ne misli da je, kad se jednom počne, teško stati s estetskim popravcima. 'Treba imati samokontrolu u svemu, pa tako i u estetskim zahvatima. Zasad nemam želju za novim popravcima na sebi, za sve ostalo tu je teretana', zaključila je.

No u sljedećim mjesecima bit će daleko od zagušljivih vježbaonica. Njezin dečko, model Goran Jurenec, kojega je upoznala na snimanju prve sezone ‘Gospodina Savršenog’, za nekoliko dana stiže iz Njemačke u Hrvatsku. 'Ostaje dva mjeseca pa želimo u potpunosti iskoristiti ljeto. Bit ćemo posvuda, ali najviše u Dalmaciji. Ljeti najviše volim provoditi cijele dane na plaži, iako mi se znalo dogoditi da ne bude tako zato što sam se prethodnu noć s ekipom zabavljala do ranih jutarnjih sati. Sada sam u vezi i više sam za mirniju varijantu ljetovanja. Goran i ja, kupanje u skrivenim uvalama, večere uz more, šetnje po plaži i ponekad vožnja jet skijem', otkrila je za Story.

S obzirom na to da je ovaj seksi editorijal snimila za jubilarni 900. broj, zanimalo nas je kad je prvi put u rukama imala Story. 'Imala sam samo pet godina kad je izišao vaš prvi broj. Sjećam se da sam kao mala i sama znala prolistati Story jer je jedan član moje obitelji kupovao Story, ali ne želim otkriti tko jer sigurno čita i ovaj broj. Nisam nikad razmišljala o tome da bih se jednog dana mogla naći na stranicama Storyja, ali priznat ću vam da sam oduvijek sanjala o tome da ću jednog dana hodati crvenim tepihom pa ponosno mogu reći da se snovi ostvaruju i presretna sam zbog toga', rekla nam je Hana.