Otkako je sudjelovala u reality showu Gospodin savršeni i osvojila markantnog Gorana Jureneca, Hana Rodić 'buknula' je na društvenim mrežama. 

Da pokušaji hakiranja u profile poznatih osoba na društvenim mrežama nisu strani, naučili smo već itekako i iz slučaja Nevene Rendeli Vejzović i Lidije Lešić, a čini se kako se sada protiv 'provala' u profil na Instagramu bori i Hana. Naime, podijelivši snimku na kojoj se nježno i zaljubljeno gleda sa svojim odabranikom, 21-godišnja crnka je svojim pratiteljima i obožavateljima objasnila zašto joj se profil zove hanialexx, te je otkrila detalj o hakiranju profila.

'Kako mi je sladak ovaj video. Jedna mala obavijest... osim što me stalno ispitujete zašto hanialexx, imala sam i drugih problema s korisničkim imenom profila pa me moji pratitelji nisu mogli pronaći zbog fan pageova koji koriste moje pravo ime Hana Rodić, zbog čega sam promijenila ime u hanii_official i ovo je moj jedini profil uz hanii_mua koji je poslovni profil. Da ne spominjem pokušaje provaljivanja u profile. Hvala' ispričala je Hana te dobila pregršt lajkova i komentara na svoju objavu.