Hana Rodić, natjecateljica iz reality showa 'Gospodin Savršeni', a ujedno i djevojka Gorana Jurenca, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju koja nikog od njezinih obožavatelja nije ostavila ravnodušnim. Naime, 21-godišnjakinja i njezin 17 godina stariji partner već po završetku snimanja emisije morali su se razdvojiti zbog poslovnih obaveza koje ih sprječavaju da se svakodnevno viđaju, a koliko mladoj Zagrepčanki teško pada svakodnevna razdvojenost od 'Gospodina savršenog' podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu.  

'Jedva čekam da se vratiš. Nedostaješ mi ljubavi', napisala je Hana ispod fotografije na kojoj pozira u zagrljaju s voljenim Goranom. 

Podsjećamo, Hana i Goran upoznali su se na snimanju showa 'Gospodin savršeni', a iako Hana nije bila njegov prvi izbor, u konačnici je par ipak završio zajedno. Nedavno je Zagrepčanka samo za Story otkrila detalje svog odnosa s najpoželjnijim muškarcem u Hrvatskoj. 'Dosta se dobro slažemo. Često jedemo vani jer ne želimo gubiti vrijeme, svaki dan pokušavamo što više toga napraviti zajedno. Izlazimo u kino, volimo šetati, upoznala sam ga s nekim prijateljima, on mene sa svojima koji žive u Zagrebu. Kad ja kuham kod kuće, on opere posuđe. Zavalimo se na kauč, upalimo Netflix... Lako rasporedimo sve zadatke', ispričala je Hana u intervjuu za Story.