Story radio
Početna Celebrity 3841 prikaza 12. srpnja 2019.

Hanine grudi uzrokovale svađu na domaćoj sceni

instagram screenshot.

Burna prepirka na društvenim mrežama

Modni stilist Neven Ciganović ne prestaje sa žestokim kritikama javnih osoba i hrvatske estrade. Posljednja na udaru našla se zagrebačka vizažistica i bivša natjecateljica RTL-ovog showa 'Gospodin Savršeni', 22-godišnja Hana Rodić, zbog svojih nedavno obavljenih estetskih zahvata. Ciganović ju je na svom Facebook profilu prozvao zbog povećanja grudi i usana, koje su joj sada, kako kaže,  'izbočene u istoj razini'.

Međutim, najnovije kritike ovoga puta nisu prošle bez jednako oštre reakcije. Modni stručnjak Viktor Drago, Nevenu je odbrusio kako mu je mlada Hana 'plastiseka'. Naravno, ubrzo je uslijedio odgovor. 'E tu titulu tek treba zaslužiti, premalo je to kubika da je već zovem tako', poručio mu je Neven. Viktor mu nije ostao dužan pa mu je odgovorio: 'Istina! Preko 30 godina u plastici! Tradicija i kvaliteta! Ti ćeš trajati preko 100 godina! Neki dijelovi i dulje'.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neven Ciganovic (@nevencigi)

'Moram i ja ostaviti neki 'neizbrisiv' trag za sobom. Nismo svi Viktor Drago pa da nas se sjećaju po Cro-a-Porteru', sarkastično je uzvratio Neven, a prepucavanje je zaključio Viktor i poručio da je sve to 'sestrinska ljubav'. Podsjetimo, Neven je nedavno kritizirao Maju Šuput i usporedio njezinu haljinu s čistačem za prašinu, a inače ne štedi ni ostale domaće celebrityje pa je tako kritizirao i Lidiju Bačić, Lanu Jurčević, Jelenu Veljaču i mnoge druge. 

Komentari