U Londonu se održala motivacijska konferencija na kojoj je prisustvovo kraljevski par, 37-godišnja vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i njen suprug, 34-godišnji princ Harry. I inače je poznato kako ovaj par ne skriva svoju ljubav i zaljubljenost i u javnosti pa je tako i ovaj put Harry raznježio sve prisutne divnom gestom prema svojoj supruzi.

Naime, dok je vojvoda od Sussexa govorio o problemima današnjice i ukazivao na brojne izazove s kojima se mladi susreću u društvu, napravio je nešto neočekivano. U trenutku kada ga je trudna i nasmijana supruga bodrila iz prvog reda, odlučio joj se zahvaliti na tome što je prisutna u njegovom životu. 'Supruga me često podsjeća na jednu od njoj omiljenih misli Martina Luthera Kinga: 'Tama ne može otjerati tamu, to može samo svjetlost. Mržnja ne može otjerati mržnju, to može samo ljubav'', rekao je zaljubljeni princ te izazvao ovacije i oduševljenje prisutnih u dvorani. 

Podsjećamo, kraljevski par je stao pred oltar 19. svibnja prošle godine, a u listopadu su službeno objavili da očekuju svoje prvo dijete dok su bili na kraljevskoj turneji u Australiji. Iako se prema kraljevskom protokolu ne smije otkriti spol djeteta javnosti, bivša glumica je navodno svojim prijateljicama na baby showeru otkrila kako će roditi dječaka. Također je slučajno otkrila da će njihovo prvo dijete doći na svijet krajem travnja ili početkom svibnja.