Talentirani glazbeni dvojac, Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupili su na koncertu u londonskoj dvorani Richmond samo dan nakon što je Engleska izgubila od hrvatske reprezentacije. 32-godišnji Stjepan nije mogao odoljeti, pa je na simpatičan način provocirao publiku od samog početka koncerta. 

Čim se popeo na pozornicu u svom je već prepoznatljivom stilu, upitao brojne Engleze kako su i jesu li se oporavili od utakmice s našom reprezentacijom, na što je publika odreagirala gromoglasnim zviždukom. Hauser im je na to odvratio da se ne brinu jer će ih pokušati utješiti i ublažiti im bol svojom glazbom.

'Jedva smo dočekali nastup, ali i sami bis da mogu odsvirati u dresu. Tko ima veća muda nego mi Hrvati?', rekao je Stjepan. I na svojem Instagramu se pohvalio nastupom u dresu, pa je objavio video u kojem stoji na pozornici, dok dvoranom odjekuju uzvici publike. Iako je za svoj potez dobio većinom pozitivne komentare, nekolicini njegovih obožavatelja zasmetalo je što, kako tvrde, 'Hauser provocira usred Londona', te su ga nazvali 'vrhunskim provokatorom'.

Osim videa Hauser je objavio i fotografiju na kojoj odjeven u dres stoji na ulicama Londona, a u opis fotografije ne napisao: 'Igranje s vatrom usred Londona'.