Svjetski popularan violončelist Stjepan Hauser jedan je od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj i šire, a sad kad je na dužem odmoru u Hrvatskoj i ne presjeda iz zrakoplova u zrakoplov radi turneja, oči djevojaka još pažljivije prate svaki njegov pokret u domovini. Stjepan se odlučio okupati negdje na našoj obali, a kad je ušao u more izdao je prijeteće upozorenje i objavio ga na svom Instagramu. 'Morski pas više nije najopasnije stvorenje u moru', napisao je 33-godišnjak pokraj fotografije i bacio u trans obožavateljice koje su mu uzvratile brojnim domišljatim komentarima.

"Moj prvi odgovor ovdje bi bio 'ugrizi me', ali to bi bilo neprikladno", pisale su mu obožavateljice, 'on nije u opasnosti, on je opasnost', 'nemaš morsko violončelo?',  'nijedna životinja nije opasnija od tebe'. Član 2Cellosa dobio je i ponudu s drugog kontinenta. 'Tamo nema morskih pasa, dođi u Australiju, mi ih imamo puno', napisala mu je jedna australska Hrvatica koja nije ozbiljno shvatila njegovo upozorenje.

Podsjetimo, Hauser se nedavno požalio kako zbog karijere nije imao priliku uživati u najboljim godinama. Iako sad  uživa u osami svoje luksuzne vile u malom istarskom mjestu Pomeru, smještenom nekoliko kilometara od Pule, još uvijek nije našao djevojku svojih snova. Priznao je da je to teško i kazao otvoreno kako traži ženu koja je odgojena poput njega, koja je skromna i kojoj se gadi materijalizam, i koja ne pati na torbice, marke i pokazivanje.