Glumica Heather Locklear ponovno prolazi teško razdoblje. Prema pisanju Daily Maila u utorak je završila u bolnici nakon što se posvađala s dečkom Chrisom Heisserom, zatim ga je pretukla i izbacila iz kuće. Nakon incidenta je smještena na psihijatrijski odjel, gdje će morati ostati na promatranju barem 72 sata.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala koji već neko vrijeme prate nekadašnji seks simbol i zvijezdu TV serija 'Dinastija' i 'Melrose Place'. Podsjetimo, problematična glumica uhićena je u lipnju, kad se pijana automobilom zabila u ogradu ispred svoje kuće u Kaliforniji, nakon čega je napala policajce koji su je pokušali smiriti. Čim je puštena iz pritvora, Heather se predozirala, zbog čega je na odjelu psihijatrije provela dva tjedna. 

Ni to nisu svi dramatični događaji koji su se odvijali u Heatherinom životu. Naime, samo tjedan dana prije incidenta, glumica je uhićena jer je davila vlastitu majku Diane i prijetila da će se ubiti.

Glumica i njezin zaručnik Heisser, bivši profesionalni motociklist, zajedno su od prošle godine, ali znaju se još od srednje škole, kad su također bili par. Veza im je turbulentna od samoga početka. Prema pisanjima stranih medija, temperamentna plavuša dečku je u veljači ove godine tijekom svađe pokušala odgristi nos, zbog čega je također bila i uhićena, po tko zna koji put.