Nakon što su se pjevačica Maja Šuput i hotelski menadžer Nenad Tatarinov nedavno vjenčali u glamuroznom stilu u Istri, otputovali su na medeni mjesec u španjolsku Ibizu. Odande 39-godišnja Maja na svom Instagramu pokazuje kako su se potpuno prepustili uživanju u biranim delicijama i zabavi koju taj poznati turistički raj nudi. Odsjeli su u luksuznom hotelu 'Nobu', u čijem baru su započeli jutro s napitkom za detoksikaciju. 

Brzo je stiglo i vrijeme ručka, a novopečeni bračni par odlučio se uživati u morskim delicijama. Za predjelo im je konobar servirao svježe pripremljene školjke, a za glavno jelo isprobali su špagete sa školjkama i salatu sa škampima. 

Nakon što su se fino naručali, zabavili su se u prostoru hotela. Maja je zavrtjela rulet i osvojila neki iznos, međutim nije otkrila koliki. 

Razdragana 'kraljica svadbi' potom je sjela na vrtuljak s konjićima i uživala u vožnji, dok ju je Nenad snimao. 

Kad je stigla večer, par se prepustio bogatim zabavnim programima. Divili su se glasovnim mogućnostima pjevača koji je pjevao pjesme grupe Queen, plesačicama koje su hodale po užetu, plesale i visjele s kugle na stropu...