Story radio
Početna Celebrity 2897 prikaza 06. prosinca 2018.

Heidi Klum doslovno blistala pored odabranika

Profimedia.

Modno usklađeni i s psom pored sebe, plijenili su su pažnju prolaznika

Heidi Klum gotovo nikada ne razočara gdje god i u koje god doba se pojavi, a zahvaljujući dobrom stilu, mladolikom izgledu i osmijehu na licu s godinama izgleda kao da je sve mlađa, a ne starija. Ipak, u tome igra ulogu i ljubav koju je dizajnerica i manekenka našla uz 16 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza, člana popularne bivše grupe Tokio Hotel. Heidi svog odabranika više ne skriva, a kad god ih imamo prilike vidjeti u javnosti, par blista od ljubavi.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Ovoga puta, Heidi je blistala i doslovno, a sve zahvaljujući kratkoj metalik srebrnoj haljini i gležnjačama u odgovarajućoj boji. S ležerno raspuštenom, valovitom kosom i osmijehom na licu, Njemica je šetala uz svog dragog, koji je za ovu priliku odjenuo prljavo ružičaste hlače s podvrnutim rubom i nekoliko nijansi tamniju majicu preko koje je 'nabacio' bijelu sportsku majicu.

U ruci je na povodcu vodio svog dugogodišnjeg psa, a zaljubljeni par nije stao izmjenjivati nježnosti u javnosti, bez obzira na to što su ih prolaznici pogledavali.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Heidi i Tom prvi put su viđeni zajedno 14.ožujka u Hollywoodu, ali su svoju romansu potvrdili tek kasnije poljubivši se na America's Got Talent. Prisjetimo se, manekenka i dizajnerica ima sebe ima brak s britanskim pjevačem Sealom s kojim ima i troje djece, a iz prve veze s talijanom Flaviom Briatoreom ima jednu kćer.
 

Komentari