Manekenka Heidi Klum i njen suprug Tom Kaulitz nedavno su ponovno izgovorili sudbonosno 'da' i to na luksuznoj jahti u blizini talijanskog otoka Capri, a s istom su jahtom nastavili na medeni mjesec. Koliko je sretna u bračnoj luci, manekenka često pokazuje objavama na društvenim mrežama, a sada je napokon pokazala i vjenčani prsten koji joj je na ruku stavio 17 godina mlađi suprug.

Odjevena u haljinu s cvjetnim uzorkom i sa sunčanim naočalama na očima, Heidi nije skidala osmijeh hvaleći se svojim fanovima zlatnim simbolom vječne ljubavi.

Podsjetimo, veza proslavljene manekenke i mlađahnog zaručnika našla se u središtu pozornosti još u veljači prošle godine kada je otkriveno kako 46-godišnjakinja ljubi 17 godina mlađeg kontroverznog glazbenika. Također, mediji su do sada već nekoliko puta nagađali o prinovi u obitelji slavnog para, a posljednja šuškanja o trudnoći započela su prije desetak dana kada je Heidi uhvaćena u šetnji gradom u predimenzioniranoj košulji koja je nespretno naglasila njezin trbuščić. Ako se najnovije glasine o trudnoći obistine, manekenki će ovo biti peto dijete dok će 29-godišnjem glazbeniku biti prvo.