Uspješna manekenka Heidi Klum prije nekoliko mjeseci poklonila je srce 16 godina mlađem bivšem gitaristu benda Tokio Hotel, Tomu Kaulitzu, a nakon što su se pojavili na crvenom tepihu Cannes Film Festivala, Heidi je potvrdila da s Tomom misli ozbiljno.

Koliko joj ljubav s ovim glazbenikom godi jasno je vidljivo na brojnim fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama jer manekenka izgleda bolje nego ikad. To dokazuje i fotografija koju je objavila, a na kojoj ima samo 24 godine jer Heidi izgleda kao da je vrijeme za nju stalo.

Naime, na fotografiji nastaloj prije 21 godinu, manekenka izgleda gotovo identično kao danas, a to su primijetili i njezini brojni obožavatelji koji su je obasipali komplimentima. 'Ti se zaista ne mijenjaš', 'S godinama postaješ samo još ljepša' i 'Sada izgledaš isto kao onda, ako ne i bolje', samo su neki od komentara Heidinih pratitelja.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi je jedna od najutjecajnijih supermodela od devedesetih godina do danas, a karijeru je počela graditi vrlo rano, već nakon osnovne škole i to, kako to često biva među poznatim osobama, sasvim slučajno. 

Zahvaljujući savršenom tijelu za koje su se otimale brojne modne agencije, ali i modni dizajneri, Heidi je u kratkom roku dospjela u sam vrh supermodela, a njezina se zarada procjenjuje na više od 45 milijuna funti. Ispred nje su samo brazilska kolegica Gisele Bündchen, Amerikanka Tyra Banks i Britanka Kate Moss.