Bivša manekenka Heidi Klum, gostujući u popularnom televizijskom showu američke komičarke Ellen DeGeneres, otkrila je kako ju je pokušao zavesti popularni reper Drake. 

Kanadski reper je, pretpostavlja manekenka, nabavio njezin broj od zajedničkih prijatelja, nakon čega joj je slao poruke i pozivao ju na spoj, no na njegovu žalost Heidi je tada već upoznala ljubav svog života. Kroz smijeh je dodala kako ne zna što bi se dogodilo da ju je pokušao zavesti nekoliko tjedana prije, a budući da se manekenka već zaljubila, repera je jednostavno ignorirala.

Uspješna manekenka Heidi Klum prije nekoliko mjeseci poklonila je srce 16 godina mlađem bivšem gitaristu benda Tokio Hotel, Tomu Kaulitzu. Heidi i Tom prvi put su viđeni zajedno 14. ožujka u Hollywoodu, ali su svoju romansu potvrdili tek kasnije poljubivši se na America's Got Talent. Prisjetimo se, manekenka i dizajnerica ima sebe ima brak s britanskim pjevačem Sealom s kojim ima i troje djece, a iz prve veze s talijanom Flaviom Briatoreom ima jednu kćer.

Heidi je jedna od najutjecajnijih supermodela od devedesetih godina do danas, a karijeru je počela graditi vrlo rano, već nakon osnovne škole i to, kako to često biva među poznatim osobama, sasvim slučajno.  Zahvaljujući savršenom tijelu za koje su se otimale brojne modne agencije, ali i modni dizajneri, Heidi je u kratkom roku dospjela u sam vrh supermodela, a njezina se zarada procjenjuje na više od 45 milijuna funti. Ispred nje su samo brazilska kolegica Gisele Bündchen, Amerikanka Tyra Banks i Britanka Kate Moss.