Uspješna manekenka Heidi Klum prije nekoliko mjeseci poklonila je srce 16 godina mlađem bivšem gitaristu benda Tokio Hotel, Tomu Kaulitzu, a nakon što su se pojavili na crvenom tepihu Cannes Film Festivala, Heidi je potvrdila da s Tomom misli ozbiljno.

Da su zaista sretni i zaljubljeni kao prvog dana dokazuju i brojne fotografije zaljubljenog para koje manekenka nerijetko dijeli na društvenim mrežama. Tako se i svojom posljednjom objavom pohvalila posebno romantičnim druženjem s glazbenikom.

Par je, naime, dočekao zoru na ikoni losanđeleske arhitekture, Empire State Buildingu. 'Samo ti i ja. Gledamo izlazak sunca ovog jutra', napisala je zaljubljena Heidi u fotografije te dodala nekoliko emotikona srca.

Heidi i Tom prvi put su viđeni zajedno 14.ožujka u Hollywoodu, ali su svoju romansu potvrdili tek kasnije poljubivši se na America's Got Talent. Prisjetimo se, manekenka i dizajnerica ima sebe ima brak s britanskim pjevačem Sealom s kojim ima i troje djece, a iz prve veze s talijanom Flaviom Briatoreom ima jednu kćer. Čini se kako se Tom odlično nosi s Heidinim godinama i cijelom obitelji.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on