Manekenka Heidi Klum i njen suprug Tom Kaulitz nedavno su ponovno izgovorili sudbonosno 'da' i to na luksuznoj jahti u blizini talijanskog otoka Capri. Prema pisanju portala Yachtcharterfleet, najam spomenute jahte stoji više od četiri i pol milijuna kuna po tjednu, a njom su posjetili i otok Mljet. Inače, jahta 'Christina O' izgrađena je 1943. te je bila u vlasništvuAristotela Onassisa, a dugačka je čak 99 metara te ima 39 članova posade. 

Podsjetimo, prvo vjenčanje održali su u potpunoj tajnosti 22. veljače u Los Angelesu, točno godinu dana nakon što su 46-godišnja Heidi i 17-godina mlađi gitarist grupe Tokio Hotel otkrili javnosti da su zajedno, a prije deset dana su napravili feštu na koju su, uz brojne uzvanike, pozvani i fotografi.

Par je na Capri stigao jahtom i uputio se na zabavu koja će se održati neposredno pred vjenčanje. Heidi je nosila bijelu haljinu, dok je Tom sjedio u elegantnom odijelu, nasmijan od uha do uha. Vesela i uzbuđena bila su i Heidina djeca koju je dobila u prvom braku s pjevačem Sealom, devetogodišnja Lu, 14-godišnji Henri i 12-godišnji Johan.

'On je najbolja i najslađa osoba koju poznajem. Ja sam prava sretnica. Ne sjećam se kada sam zadnji put bila ovako sretna. Možda je to zato što je on iz Njemačke pa se razumijemo na različite načine. Ali predivno je', kazala je Heidi za People. Kaulitzov brat blizanac Bill s kojim je nekada pjevao u bendu Tokio Hotel, također se pridružio zabavi te je cijelu večer dijelio fotografije sa zaljubljenim parom na društvenim mrežama.