Heidi Klum prije devet mjeseci potvrdila je svoju vezu s njemačkim glazebnikom i bivšim članom grupe Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom, a sada je odlučila reći mu prvo veliko 'da'. Njezin 17 godina mlađi partner zaprosio je manekenku i dizajnericu koja je van sebe od sreće. Veliku vijest Heidi je podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama, koji su sretni zbog važnog događaja u njezinom životu s novom ljubavi.

'Rekla sam 'da', napisala je Heidi na Instagramu uz fotografiju na kojoj ju Tom grli, a oboje krase veliki i iskreni osmijesi na licima. Obožavatelji su joj odmah čestitali i poželjeli puno ljubavi i sreće u trećem braku u koji stupa. Iako nije govorila ništa o datumu velikog dana, nesumnjivo je kako neće proći puno prije nego što Heidi zablista u bijelom, s obzirom na to da su se zaručili nakon samo devet mjeseci veze.

Podsjećamo, prije Toma Heidi je ljubila nekoliko muškaraca, od kojih je s dvojicom bila u braku. Riječ je Ricu Pipinu od kojeg se razvela 2002. godine nakon pet godina braka, kao i o glazbeniku Sealu za kojeg je bila udana od 2005. do 2014. godine te s kojim ima i četvero djece.

Foto: Instagram