Instagram profil 45-godišnjeg njemačkog supermodela, Heidi Klum, u zadnjih je par mjeseci prepun fotografija i privatnih detalja njenog života. Iako je oduvijek često dijelila fotografije sa svojim obožavateljima, mora se primijetiti kako je u posljednjih nekoliko mjeseci posebno sretna, jer ponovno ljubi i to 29-godišnjeg gitarista nekadašnje pop-rock senzacije Tokio Hotel, Toma Kaulitza. No, šuška se kako Heidi, osim zaruka ima još jedan razlog za slavlje, prenosi Hello Magazine.

Naime, njemački modni dizajner Wolfgang Joop, koji je s Heidi u žiriju showa 'Germany's Next Top Model', otkrio je kako se manekenka i njen zaručnik Tom pripremaju i za dolazak prinove. Službeno još uvijek nisu ništa potvrdili, a par isto tako nije negirao navode.

Priče o trudnoći su krenule početkom ovog mjeseca, kada je Heidi stigla na 'amfAR', svečanu galu Fundacije za istraživanje o AIDS-u, te pokazala dekolte zbog kojeg su mnogi pomislili kako je zgodna manekenka u drugom stanju. Dodatna šuškanja je pokrenuo i sam Tom jer je na pitanje u intervjuu nakon tog događanja izjavio kako ne želi odgovoriti na pitanje o proširenju obitelji.

Podsjećamo, Heidi je prvi puta uplovila u bračnu luku 1997. godine (kada je mladi Kaulitz imao osam godina) s Ricom Pipinom od kojeg se rastala 2002. godine. Godinu dana nakon dobiva kćer Leni s Flaviom Briatoreom. Već 2005. se udaje za glazbenika Seala s kojim je bila u braku i dobila troje djece, 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Jonaha i osmogodišnju Lou