Prije dva mjeseca internetom su krenule kružiti paparazzi fotografije slavne maneknke Heidi Klum u zagrljaju 16 godina mlađeg Toma Kaulitza kojeg svijet pamti kao gitarista benda Tokio Hotel. Iako Heidi nakon fotografija snimljenih u meksičkom Cabu nije htjela komentirati muti li ozbiljno s Tomom ili je riječ o kratkotrajnoj avanturi, crveni tepih Cannes Film Festivala iskoristila je kako bi se izjasnila o svom odnosu sa 28-godišnjim Njemcem. 

Par je veselo pozirao na crvenom, to jest sivom tepihu amfAR Gale koji se tradicionalno održao u sklopu prestižnog festivala, a oboje su bili vrlo dotjerani i poprilično modno usklađeni. Pored Toma u crnom outfitu od glave do pete i elegantnim, lakiranim koledžicama, Heidi je (doslovno) zasjala u bijeloj, raskošnoj toaleti dizajnera Zuhaira Murada. Uz decentan nakit, ovu kombinaciju upotpunila je i ležerno opuštenom kosom u blago valovitoj formi. 

Podsjetimo, manekenka i dizajnerica iza sebe ima propali brak s britanskim pjevačem Sealom s kojim ima i troje djece - 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Johana te 8-godišnju Lou - a prije njega bila je u vezi s Talijanom Flaviom Briatoreom s kojim ima 13-godišnji kćer Leni. Također, nakon toga je tri godine bila u vezi s Vitom Schnabelom, a čini se kako je i njega brzo preboljela i posrnula za mlađim glazbenikom njemačkih korijena baš poput nje.