Dizajnerica i jedan od naših najuspješnijih modela Helena Šopar ljetos se na Braču udala za dugogodišnjeg dečka Vjekoslava Zadru, a sada je obitelj poželjela dobrodošlicu novom članu obitelji. Riječ je o malenom francuskom buldogu kojem su nadjenuli ime Srećko. Fotografiju na kojoj maleni spokojno spava u svojem krevetiću Helena je objavila na Instagramu, a uz fotografiju je napisala: 'Dobrodošao u obitelj Srećko'.

Za svoju je objavu dobila pregršt lajkova i razdraganih komentara, a četveronožni slatkiš nikoga od Heleninih obožavatelja nije ostavio ravnodušnim. Tako je dirnula i brojna poznata lica, a jedna od prvih koja je komentirala dodatak manekenkinoj obitelji, bila je voditeljica Marijana Batinić koju je psić oduševio.

Iako je Helena rodom iz Novalje na Pagu, prije četiri se godine zbog ljubavi prema investicijskom menadžeru preselila u London. Prije toga živjela je u New Yorku gdje je gradila manekensku karijeru. 

'Devet sam godina provela u New Yorku, a posljednje dvije živim u Londonu. U početku mi je New York nedostajao jer su mi ondje prijatelji, praktički sam ondje odrasla. Sa 19 godina napustila sam Hrvatsku i ljudi koje sam ondje upoznala također su mi postali obitelj. Oni su mi najviše nedostajali nakon što sam se vratila u Europu pa zato često odem u Ameriku, posjetim ih, oni dođu u London. I ovdje sam stvorila prijateljstva. A kod Engleske je odlično i to što sam blizu doma. Kada sam živjela u New Yorku, kući bih išla jedino za Božić, Uskrs i ljeti, a sada odem i na jedan dan. Let traje dva sata pa sve što moram obaviti, obavim brzo. A i London je nekako mirniji. No ne bih imala ništa protiv toga da Vjeko i ja odemo ponovno živjeti u New York', rekla je jednom prilikom u razgovoru za Storybook.