Story radio
Početna Celebrity 3192 prikaza 09. studenoga 2018.

Helena Šopar pohvalila se prinovom u obitelji

Instagram (Screenshot).

Ne skriva oduševljenje

Dizajnerica i jedan od naših najuspješnijih modela Helena Šopar ljetos se na Braču udala za dugogodišnjeg dečka Vjekoslava Zadru, a sada je obitelj poželjela dobrodošlicu novom članu obitelji. Riječ je o malenom francuskom buldogu kojem su nadjenuli ime Srećko. Fotografiju na kojoj maleni spokojno spava u svojem krevetiću Helena je objavila na Instagramu, a uz fotografiju je napisala: 'Dobrodošao u obitelj Srećko'.

Za svoju je objavu dobila pregršt lajkova i razdraganih komentara, a četveronožni slatkiš nikoga od Heleninih obožavatelja nije ostavio ravnodušnim. Tako je dirnula i brojna poznata lica, a jedna od prvih koja je komentirala dodatak manekenkinoj obitelji, bila je voditeljica Marijana Batinić koju je psić oduševio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Sopar Zadro (@helenasopar) on

Iako je Helena rodom iz Novalje na Pagu, prije četiri se godine zbog ljubavi prema investicijskom menadžeru preselila u London. Prije toga živjela je u New Yorku gdje je gradila manekensku karijeru. 

'Devet sam godina provela u New Yorku, a posljednje dvije živim u Londonu. U početku mi je New York nedostajao jer su mi ondje prijatelji, praktički sam ondje odrasla. Sa 19 godina napustila sam Hrvatsku i ljudi koje sam ondje upoznala također su mi postali obitelj. Oni su mi najviše nedostajali nakon što sam se vratila u Europu pa zato često odem u Ameriku, posjetim ih, oni dođu u London. I ovdje sam stvorila prijateljstva. A kod Engleske je odlično i to što sam blizu doma. Kada sam živjela u New Yorku, kući bih išla jedino za Božić, Uskrs i ljeti, a sada odem i na jedan dan. Let traje dva sata pa sve što moram obaviti, obavim brzo. A i London je nekako mirniji. No ne bih imala ništa protiv toga da Vjeko i ja odemo ponovno živjeti u New York', rekla je jednom prilikom u razgovoru za Storybook. 

Komentari