Srpska voditeljica TV Pinka, Dea Đurđević, prije gotovo dva mjeseca doživjela je tešku prometnu nesreću u kojoj je gotovo ostala bez ruke. 

Iako je cijelo vrijeme boravila na jedinici intenzivnog liječenja, uslijed niza zahtjevnih operacija kroz koje je prošla, Dea je sada prebačena na odjel ortopedije, doznaje Kurir. Vozilom hitne pomoći voditeljica je prevezena u pratnji medicinskog osoblja, majke i zaručnika na Institut za ortopedsku kirurgiju i traumatologiju bolničkog centra. Sudeći prema Kurirovom izvoru, Dea je, kao i uvijek, bila odlično raspoložena i pozitivna, dok je majka koračala tik uz nju. 

S obzirom na to da je trenuto smještena na drugom odjelu i da se brzo oporavlja, Dea se sada prvi put nakon nesreće oglasila na društvenim mrežama i zahvalila svim svojim pratiteljima na podršci koju joj pružaju kroz teško razdoblje kroz koje prolazi, te zamolila novinare da ju još uvijek ne zovu jer nije spremna za davanje izjava. 


Podsjetimo, 27-godišnja voditeljica stradala je u Beogradu u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, u kojoj je pored nje ozlijeđeno još dvoje ljudi. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s drugim vozačem procijenila štetu na automobilu, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.