Producentica i glumica, Jelena Veljača, doputovala je iz Beograda s malenom Leonom u Zagreb kako bi blagdane provela u okrilju obitelji, uz bivšeg supruga Dražena Čučeka. Da je obitelj blagdane provela u pravom božićnom duhu, pokazala je Jelena objavivši fotografiju iz Hrvatskog narodnog kazališta. Sa svojom trogodišnjom Lenom večer je provela na jednoj od najljepših božićnih predstava ikada - Orašaru, na kojoj je malena zaželjela jednu veliku želju. 'Mama, želim svirati violinu' razdragano je Jelena napisala kao opis fotografije te time oduševila brojne pratitelje. 

Orašar, kao božićna priča, uvukla se mnogima pod kožu, stoga rijetki propuštaju u ovo blagdansko vrijeme otići u kazalište sa svojim najdražima. Upravo je i Jelena odlučila iskoristiti odmor u Zagrebu za ženski izlazak sa svojom Lenom te ju odvela na predstavu, a s obzirom na to da je Jelena glumica, ne čudi da u slobodno vrijeme vodi svoju mezimicu na predstave. Naravno, prigodni outfiti bili su neophodni pa je tako producentica odjenula haljinu s uzorkom ptica, dok je trogodišnjakinja zablistala u bijeloj haljinici.

Podsjetimo se, Jelena se nedavno preselila u Beograd zbog posla s kćerkicom Lenom koju često vidimo na glumičinim društvenim mrežama, a tako smo nedavno saznali i da je malena Lena krenula u vrtić te upoznaje nove prijatelje, a dobila je i ulogu u seriji na kojoj joj rade roditelji.