52-godišnja Samantha Grant, polusestra buduće vojvotkinje Meghan Markle, žestoko se obrušila na buduću mladenku. Ona je naime prozvala Meghan zbog njezinog izbora gostiju na vjenčanju te je za strane medije rekla: 'Mislim da bi obitelj Markle trebala biti na popisu na kojem je 2000 stranaca. Naš stric, brat, ja, njezini prijatelji koji su uz nju već 30 godina. Obitelj je ipak obitelj'.

Samantha je i nekoliko dana ranije također prozvala svoju sestru te ju je optužila da zapostavlja svoga oca. 'Ako može dati 75.000 dolara za jednu haljinu, onda toliko može dati i svom ocu koji je bankrotirao', kazala je stranim medijima misleći na haljinu koju je Meghan nosila na službenim zaručničkim fotografijama.

Iako su se Meghan i Samantha posljednjih godina razdvojile, polusestre su provele djetinjstvo odrastajući zajedno, pa se Samantha, nedugo nakon što su Meghan i Harry u javnosti objavili vijest o zarukama, prisjetila lijepih trenutaka i naglasila kako se Meghan zapravo nije puno promijenila. 'Ona je i sada vrlo živahna, šarmantna i draga', priznala je i dodala kako ju voli kao pravu sestru - 'Ne vjerujem u to da nekome možeš biti polusestra. Ili si sestra ili nisi, a u mome srcu i životu ona zaista je moja sestra i dražesna je', zaključila je tada buduća šogorica princa Harryja, a sada je po svemu sudeći ipak promijenila mišljenje.