Story radio
Početna Celebrity 5041 prikaza 08. studenoga 2018.

Holivudska glumica u vezi sa Srpkinjom?

Profimedia.

Šuškanja o njihovoj ljubavi sve su glasnija

Glumica Demi Moore navodno je shvatila da voli žene, a njezina odabranica je holivudska stilstica Masha Madzuka, odnosno Maša Mandžuka. Kako navode srpski mediji, Masha je porijeklom iz Beograda, a već neko vrijeme živi i radi u New Yorku gdje se brine za izgled mnogih zvijezda, među kojima je i Jessica Alba.

Iako srpski mediji tvrde kako su Demi i Masha zajedno već dvije godine, tek se ovih dana o njihovoj vezi počelo šuškati i u stranim medijima. Prema pisanju portala Radar online, njih dvije zajedno odgajaju i Mashinu dvogodišnju kći Rumi, a 56-godišnja glumica se prema njoj ponaša kao prema vlastitom djetetu.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Demi nije javno željela komentirati svoju vezu sa stilisticom, ali njih se dvije redovito zajedno fotografiraju na društvenim mrežama, a na zajedničkim fotografijama ne skrivaju osmijehe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @demimoorebrasil on

Podsjetimo, Demi je dugi niz godina bila u braku s glumcem Bruceom Willisom, s kojim ima tri kćeri Rumer, Tallulah i Scout. Pet godina nakon njega, lijepa glumica udala se za glumca Ashtona Kutchera, a nakon osam godina braka par se razveo. Ashton je sada u braku s kolegicom Milom Kunis s kojom ima dvoje djece. 

Komentari