Glumac poznat po ulogama u seriji 'Žica' i 'Luther', Idris Elba nakon dugog najavljivanja stigao je u Zagreb povodom večerašnjeg nastupa u jednom zagrebačkom klubu. 

Na putovanje u Zagreb s njim su stigli zaručnica, bivša manekenka Sabrina Dhowre i sin Winston kojeg ima iz prošle veze s vizažisticom Naiyanom Garth. Svoju djevojku Sabrinu zaprosio je početkom godine nakon premijere filma 'Yardie' kada je kleknuo i nije skrivao oduševljenje zbog manekenkinog pristanka. Glumčeva obitelj uživat će u čarima grada dok Idris odrađuje svoju gažu. Poznatog glumca i DJ-a i njegovu obitelj nisu dočekali obožavatelji već samo organizatorica koja ih je otpratila do hotela.

Iako je najpoznatiji po svojim glumačkim ulogama, Idris je svoju glazbenu karijeru započeo kao četrnaestogodišnjak na svadbama i vrlo brzo je odustao od škole kako bi se mogao posvetiti vlastitom DJ poslu. Krenuo je od malih barova po Londonu i došao do nastupa na Glastonburyju i Ibizi, a producirao je i pjesmu za Jay Z-jev album American Gangster.