Glazbenik Dragan Kojić-Keba počeo je osjećati posljedice napornog posla na vlastitom tijelu. Naime, svekar domaće glazbenice Severine Kojić završio je u bolnici, a razlog tomu je karpalni tunel koji mu stvara probleme i izaziva neizdrživu bol. Keba se požalio kako mu to otežava nastupe pa je svoj problem htio što prije ublažiti.

'Na ortopediji u Banjici sam se pojavio zbog nepodnošljive boli koju sam osjećao u ruci i to točno tamo gdje držim mikrofon pa naviše. Kada stežeš mikrofon godinama, to se stvori. Nadam se da neće doći do operacije', otkrio je glazbenik za srpski Kurir te dodao kako se nije ranije susreo s kolegama koji pate od istog zdravstvenog problema. 'Mislim da sam jedan od rijetkih pjevača koji ima žuljeve od mikrofona na dlanu', istaknuo je.

Iako su se njegovi brojni obožavatelji zabrinuli kako bi zdravstveni problemi mogli stati na put nastavku njegove karijere, no Dragan na društvenim mrežama s osmijehom na licu svima dokazao kako će ih i dalje nastaviti uveseljavati pjesmom i pozitivnom energijom.