HRT-ova voditeljica TV Cbinga, 39-godišnja Mirna Maras Batinić već neko vrijeme uređuje kuću koju je kupila sa suprugom, inžinjerom Željkom Batinićem, a sada je došlo vrijeme za selidbu.

Do sada je obitelj živjela u iznajmljenom stanu, pa se više od ičega raduju preseljenju u novu kuću, ali naravno, selidba je ono što nam svima zadaje puno stresa i briga. Iako od trenutka kada uđemo u novi životni prostor, sve se čini nevažno, trenutno voditeljica proživljava 'horor'. Tako je na svojim društvenim mrežama prijatelje i obožavatelje obavijestila o trenutnom stadiju u kojem se nalazi pa je okružena kutijama i svom imovinom napisala: ' Horor (čitaj selidba) je krenuo. Život u kutijama.'



Svega sat vremena kasnije, Mirna je otkrila i kako izgleda dijelić njenog novog doma, te je pokazala da je riječ o kući na dva kata s malim kaminom. 

Nedavno nam je priznala  i kako su ona i suprug u ovome periodu jako složni što se tiče raspodjele dužnosti, te dok je Mirna preuzela brigu oko djece i obavlja sve dužnosti vezane uz njih, Željko je preuzeo onaj teži dio. 'Suprug je zadužen za majstore i općenito sve vezano uz preuređenje', ispričala je te kroz smijeh dodala kako mu se radi toga mora javno zahvalit. Napomenula je da su sve vezano uz uređenje doma sami osmislili, bez pomoći stručnjaka.

Podsjetimo, voditeljica je u braku s inženjerom od rujna 2016. godine , s kojom je prije dvije godine dobila dvogodišnju kćerkicu Meri, a iz prošlog braka s Marijem Valentićem ima devetogodišnjeg sina Niku.