Story radio
Početna Celebrity 18053 prikaza 13. kolovoza 2019.

HRT-ova voditeljica: 'Rastanak mi neće biti lak'

Instagram.

Nedostajat će joj

HRT-ova voditeljica Jelena Lešić, nedavno je zainteresirala javnost svojim postupkom. Naime, Jelena je tijekom ljetovanja sa svojim suprugom, 38-godišnjim Kristijanom Lešić, privremeno udomila maleno janje kojem je nadjenula ime Dogi. Jelena je tada često objavljivala fotografije, ali i snimke s njime. Obožavatelji su bili iznenađeni ovim postupkom, ali su joj putem društvenih mreža svakodnevno slali pozitivne komentare. U zadnje vrijeme 32-godišnjakinja je provodila vrijeme s prijateljima po Jadranu, a janjeta nije bilo ni na vidiku. Stoga je za Story.hr, Jelena objasnila što se dogodilo s Dogijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jelena_lešić (@jelena.lesic) on

'Janje je i dalje kod nas, sad je već gotovo mjesec dana prošlo', rekla je zadovoljno Jelena, te ponovno rekla kako su ga privremeno uzeli dok ne ojača. Janjetu su morali dati nekakvo ime, a s obzirom na to da im je toliko prirastao srcu i cijelo vrijeme je bio s njima, te se ponašao kao mali psić, odlučili su ga nazvati Dogi. Također, 32-godišnjakinja nam je i objasnila zašto u njezinim objavama neko vrijeme nije bilo malenog Dogija. 'Bili smo tjedan dana odsutni, no pobrinuli smo se da sve ima, više je prijatelja brinulo o Dogiju pa u šali znam reći da ga pola otoka čuva', istaknula je Jelena.

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

Svako ljetovanje, kaže, provodi uglavnom na Lošinju. No Jelena i suprug odlučili su se na sedam dana spustiti južnije, pa zbog toga nisu mogla provoditi vrijeme s janjetom. HRT-ova voditeljica je ispričala kako se uskoro bliži kraj njezinog ljetovanja, što znači i kraj njezinog druženja s Dogijem, za kojeg su našli obitelj koja će se o njemu brinuti.  Istaknula je i kako nije očekivala da će javnost toliko biti zainteresirana za cijelu ovu situaciju, te kaže da su joj se mnogi javljali i nudili pomoć, jer brinuti o janjetu nije ni malo lako, uz sve obaveze koje Jelena ima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jelena_lešić (@jelena.lesic) on

Simpatična voditeljica preko ljeta pokušava se više odmoriti, s obzirom na to da joj je radni tempo preko cijele godine dosta dinamičan, ali i pomalo naporan. No, bez obzira na to, ona se veseli jeseni i rujnu jer se projekti vraćaju na velika vrata. No, čini se kako Jelena nije samo voditeljica jer nam je otkrila kako se ona i suprug bave i turizmom. 'Ljeto nam je isto radno, no ovdje mi je sve lakše i drugačije. Kad radim, nemam osjećaj da radim jer sam na predivnom mjestu. Volim kad se barkom uputimo u neku skrivenu uvalicu, otkrivamo nova mjesta i uživamo u tišini', ispričala nam je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jelena_lešić (@jelena.lesic) on

Jelena svaki slobodni trenutak provodi sa suprugom Kristijanom za kojeg se udala u prosincu prošle godine. Za nju, brak ima posebno značenje. 'Volim to zajedništvo i lijepo mi je', dodala je. Otkrila je i priželjkuje li se uskoro vidjeti u majčinskoj ulozi. 'Majčinstvo je sigurna sam predivno. Kod mene sve uvijek dođe u svoje vrijeme pa će tako i to. Uživam u svakom danu', rekla nam je iskreno Jelena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jelena_lešić (@jelena.lesic) on

 

 

Komentari