Iako je u Hrvatskoj tek nedavno prikazana prva sezone Gospodina Savršenog, koncept ove emisije (originalno The Bachelor) nastao je u Americi gdje se trenutno počela prikazivati 23. sezona u kojoj svoju ljubav pokušava pronaći Colton Underwood koji je već nekoliko puta sudjelovao u emisiji i završio u suzama sa slomljenim srcem. 

I dok se za Coltonovo srce bori 30 žena, jedna od njih je i Hrvatica, 30-godišnja Nina Bartula koja trenutno živi u Releighu u Sjevernoj Karolini. Lijepa Nina preselila se u Ameriku s mamom prije dvadesetak godina, gdje se onda i školovala, te je godinama pratila s mamom i bakom reality show The Bachelor. Prvu večer, kada se Colton upoznavao s kandidatkinjama, Nina mu se predstavila na hrvatskom jeziku, što je bivšeg igrača američkog nogometa vidno oduševilo. Iako nisu proveli puno vremena prvi dan, Nina je dobila ružu koja joj je osigurala nastavak sudjelovanja u showu. 

Lijepa 30-godišnjakinja istaknula je i kako se bavi planinarenjem, a na svojim društvenim mrežama oduševljeno je podijelila sa svojim obožavateljima sve čari Hrvatske obale koju je ljetos posjetila.