Uskoro ističe rok kojim bi Hrvatska radiotelevizija trebala potvrditi sudjelovanje Hrvatske na Eurosongu 2020. godine u Nizozemskoj. Budući da HRT još uvijek ništa nije službeno potvrdio, portal ESCXTRA.com poslao im je upit kako bi saznali što se čeka s potvrdom. 

Odgovor HRT-a dao je naslutiti da postoji mogućnost da Hrvatska dogodine uopće neće sudjelovati na Eurosongu. 'U ovom trenutku HRT ne može potvrditi sudjelovanje, niti bilo kakve daljnje informacije', poručili su iz HRT-a i time sve ostavili u neizvjesnosti.  Podsjetimo, ove godine na Eurosongu u Tel Avivu 19-godišnji Roko Blažević predstavljao je Hrvatsku. U konkurenciji od 41 države, osvojio je i ne tako uspješno 34. mjesto. Pobjedu je odnijela Nizozemska, koju je predstavljao 25-godišnji Duncan Laurence, a naš Roko očito se nije dovoljno svidio publici.

Jedan od razloga možda su bila zlatna krila koja su on i plesači imali na leđima. Naime, već i prije nastupa bilo je komentara kako su krila pretjerivanje, a tijekom nastupa na mnogi su na Twitteru komentirali kako s krilima njegov nastup podsjeća na Lucifera koji pada iz raja ili na reviju Victoria`s Secreta. Je li loš rezultat ovogodišnjeg predstavnika razlog zašto ove godine možda nećemo imati predstavnika, za sada nije poznato.