Nakon što se prošetala sa suprugom po zagrebačkoj špici, mnogi su pomislili da je američka glumica Julia Roberts stigla u Hrvatsku. Mlada Zagrepčanka Antonija Topić nevjerojatno sliči na hollywoodsku divu, koju je imala priliku i upoznati na snimanju u Parizu. Kaže, svi su bili oduševljeni njihovom sličnošću, pa čak i sama glumica. U razgovoru za Večernji.hr, otkrila je i da joj usporedbe s 51-godišnjom Juliom i te kako gode.

'Usporedbe s Julijom Roberts doživljavam isključivo kao kompliment, ali ne smatram da mi to pomaže u životu', rekla je tada Antonija i dodala da je već naviknula na takve komentare. 'Budući da takve reakcije ljudi traje već dugi niz godina, takvi su mi komentari postali čak i normalni', objasnila je Zagrepčanka koja svoju dvojnicu smatra jako lijepom ženom te priznaje da joj je upravo Julia jedna od najdražih glumica.

Antonija se već dugo bavi modelingom, a svoju je modnu karijeru započela prije nekoliko godina. U svijetu modelinga ostvarila je brojne uspjehe, među kojima valja istaknuti da je snimila editorijale za poznate svjetske modne magazine poput Cosmopolitana, Grazije, Ellea i talijanskog Voguea. Snimala je i za domaće časopise te bila zvijezda brojnih reklamnih kampanja high street brendova poput C&A i Esprita.