Jutros je preminuo Hugh Hefner, slavni osnivač Playboya, u 91. godini prirodnom smrću. Hughovo carstvo 'zečica' bilo je veliko, a mnoge zanosne djevojke iz svih dijelova svijeta barem jednom su stale pred objektiv kamere najpopularnijeg svjetskog časopisa za odrasle. Među navedenim ljepoticama našla su se i neka imena s domaće scene poput Maje Šuput, Lidije Bačić i Gianne Apostolski. 'Žao mi je zbog njegove smrti. Nakon njegovog odlaska to više nije to - nitko nema tu istu snagu i moć kao što je on imao. Uspio je okupiti sve najatraktivnije zečice u svoje vrijeme, bio je poseban i sada kada ga više nema, nitko neće uspjeti popuniti to mjesto na način na koji je on to radio', rekla je Story.hr Gianna Apostolski.

Gianna se za Playboy fotografirala 2011. godine, a naslovnica joj je pripala u rujanskom broju. Editorijal je fotografirao poznati hrvatski fotograf, Lupino s kojim je bivša voditeljica bliska i u privatnom životu pa nije imala problema s poziranjem pred njegovim objektivom. 'Nisam bila potpuno gola pa mi općenito nije bilo nelagodno, a s Lupinom sam inače dobra što mi je olakšalo zadatak. Također, sve je napravio vrlo otmjeno', otkrila je nekadašnja televizijska zvijezda.
Splitska poduzetnica na snimanju se dobro zabavila, a jedini problem predstavljali su joj turisti koji su sve fotografirali u prolazu. 'Morala sam ih sve tjerati jer su dolazili i slikali me dok sam pozirala Lupinu', kroz smijeh je ispričala 40-godišnjakinja. Ipak, njezina naslovnica ističe se od ostalih po jednoj stvari - fotografije koje su objavljene nisu bile retuširane što je Gianna primijetila po određenim detaljima, ali to joj nije smetalo jer je bila zadovoljna s cijelim ishodom snimanja.
  Autor: A.S. Foto: Pixell, arhiva Story.hr