Miljenik žena Dean Pelić, poznat je kao maneken iz Umaga koji zahvaljujući izgledu iza sebe ima brojne uspjehe na modnim pistama u Hrvatskoj i šire. U vrijeme kada je uzeo predah od manekenstva, Dean je radio kao novinar, voditelj i glumac. Glumom se bavio preko devet godina, a nastupao je u televizijskim serijama i raznim predstavama. Ipak, njegova najveća ljubav bila je pisanje. Osim što piše blog, izdao je i bestseller 'Njegova strana priče Tebi' koja je postigla značajan uspjeh.

Njegova ciljana publika bile su žene, a svojim je toplim riječima toliko dirnuo njihova srca da su postale njegove velike obožavateljice pa mu nerijetko stižu i razne ponude za druženje. Kako se zbog toga osjeća, ovaj svestrani mladić podijelio je putem društvenih mreža.

'Hvala svima na preporukama i svima koji ste me zvali kod sebe doma. Ne znam kako je Casanova sve to nekad stizao. Ja sam već umoran, a nisam ni iz auta izašao', poručio je Dean svojim obožavateljicama putem Instagram storyja.

Iako mu pažnja sigurno godi, simpatični Dean vjerojatno nije navikao na toliku količinu poruka i ponuda, pa je bio primoran zamoliti svoje mnogobrojne udvaračice da malo 'smire strasti'.