Bivša manekenka i glumica Rebecca Gayheart, poznata po ulozi u seriji ‘Beverly Hills, 90210’, nakon 18 godina prvi je put progovorila o prometnoj nesreći u kojoj je poginuo devetogodišnji Jorge Cruz. Dječak je 2001. istrčao na cestu jureći za loptom kad je na njega naletjela Rebecca. Bivša supruga Erica Danea otkrila je da je zbog nesretnog događaja razmišljala o samoubojstvu, ali sad ima novi, optimističniji pogled na život.

Story: Zašto ste odlučili o tome napokon progovoriti?

Punih 18 godina nisam ni s kim htjela razgovarati o tom danu. Mislim da sam spremna ‘skinuti’ to s duše. Nije mi ni sad lako govoriti o tome jer je poginulo dijete, ali naišla sam na podršku ljudi i voljela bih pomoći drugima koji pate zbog sličnih nesretnih događaja.  

Story: Je li istina da ste razmišljali o samoubojstvu?

Nisam htjela živjeti nakon nesreće. Nisam se mogla nositi s posljedicama i vodila sam destruktivan život u nadi da će se jednog dana okončati. Nisam mogla razumjeti zašto se to moralo dogoditi. Iako sam imala teško djetinjstvo, imala sam dobar život. Uspješnu karijeru, obitelj i prijatelje. Odjednom se svijet okrenuo naglavačke. Počela sam sumnjati u Boga i često se pitala: “Zašto ja? Zašto Jorge?”. 

Story: Što vam daje snagu da se lakše nosite sa svime?

Djeca! Moje kćeri Beatrice i Georgia sve su mi na svijetu i za njih živim. Još se propitkujem, ali shvatila sam da zaslužujem biti sretna. Iako je riječ o nesretnom slučaju, svakim danom nastojim se iskupiti za njega.