Da početak godine itekako može biti pun veselja, osmijeha i boja, potvrdio je atraktivan par, dugogodišnja HRT-ova voditeljica i urednica Diana Roko i njezin markantni životni partner, Dubrov­čanin Joško Pulić. Najbolje to pokazuju ekskluzivne fotografije snimljene prošlog mjeseca u Zagrebu, kada smo naišli na nasmijane i raspoložene Dianu i Joška u šetnji središtem grada. 

Ni hladno vrijeme nije ih spriječilo da uživaju u obilasku metropole koja je još odisala blagdan­skim duhom, a neočekivan susret sa Storyjevim fotografom čak ih je nasmijao. Kako doznajemo, rođena Dubrovkinja sa svojim je sugrađaninom u ljubavnoj vezi više od godinu dana, a upoznali su se u rodnom gradu. Iako je Diana gotovo dva desetljeća pod svjetlima reflektora, uvijek je bila odmjerena kad je riječ o izlaganju privatnog života u javnosti. Tako ni ovaj put nije imala komentar o vezi s naočitim Joškom, no njihova očita bliskost ionako dovoljno govori koliko im je lijepo zajedno. 

Kako doznajemo, Joško Pulić uspješni je hotelijerski menadžer, ali i veliki zaljubljenik u sport pa je tako sudjelovao u plivačkome maratonu u Raslini 2017. i u zagrebačkom polumaratonu. Kako se čini, Pulićevi su interesi savršena ravnoteža često stresnom novinarskom životu u koji se Diana zaljubila još u srednjoj školi. Kako je jednom ispričala, već je tada imala zamišljene emisije u kojima su gosti bili njezini ukućani. San je postao stvarnost i iza nje je danas iznimno bogato poslovno iskustvo.

Radila je kao dopisnica HRT-a iz Dubrovnika, a nakon toga je došla u Zagreb. Počela je pratiti i politiku, sport, zabavu, odnosno sudjelovati u emisijama ‘Život uživo’, ‘Hrvatska uživo’, ‘Dnevnik’, ‘Otvoreno’, ‘Plodovi zemlje’, ‘More’. Godinama je vodila ‘Boje turizma’, uređivala emisiju ‘Osmi kat’, jutarnje ‘Vijesti’, vodila ‘Studio 4’ te posljednjih pet godina ‘Regionalni dnevnik’.

Danas je urednica i voditeljica ‘Dnev­nika 3’. Kako ističe, i dalje je ovaj posao ispunjava, ali je obvezuje i odgovornost prema publici. Zaljubljenica u dobru knjigu, kazalište i jogu svaki slobodni trenutak provodi s desetogodišnjim sinom Mihom kojega je dobila u braku s poznatim novinarom i redateljem dokumentarnih filmova, bivšim suprugom Robertom Zuberom Tomićem. Prije četiri godine Story je donio priču da su se Diana i Robert odlučili razvesti nakon sedam godina braka, ali unatoč tomu, ostali su u prijateljskim odnosima te, što je najvažniji, brižni roditelji. 

- Vrijeme s Mihom najviše volim provoditi u parku, na izletima, u nekim našim malim ritualima. Vrijeme brzo prolazi, uskoro će biti tinejdžer koji će bježati od mene. Treba iskoristiti vrijeme dok sam mu još zabavna - istaknula je ponosna mama u intervjuu za Glas Slavonije. A u razgovoru za T-portal prije četiri godine na pitanje je li zaljubljena, našalila se: 

- Nekidan sam gledala ‘Supermana’ i shvatila da sam još zaljubljena u tog superjunaka, sve ove godine, a ni Bradley Cooper nije loš.
U međuvremenu, Amor 39-godišnjakinji nije poslao ni superjunaka ni holivudsku zvijezdu, ali jest njezina sugrađanina pokraj kojega ne skida osmijeh s lica.