Turska glumica Meryem Uzerli, koju je proslavila uloga sultanije Hurem u 'Sulejmanu Veličanstvenom', objavila je na svojem Instagram profilu fotografije na kojima se može vidjeti kako trenutno uživa u čarima Maldiva te ne skriva svoju prirodnu ljepotu uživajući na pješčanim plažama bez šminke. 

Kako se nedavno našla na udaru tračeva koji šuškaju o tome kako se tursko-njemačka glumica podvrgnula plastičnim operacijama,  odlučila je pokazati prirodnost bez trunke šminke na licu te je time ušutkala kritičare. Nakon Filmskog festivala u Cannesu brojni obožavatelji tvrdili su kako je povećala usnice i naglasila jagodice na licu. No čini da se kako nju glasine o mogućim korekcijama ne brinu već je fokusirana na odmor i opuštanje od napornih snimanja.

Turska televizijska zvijezda zbog specifičnog izgleda, svijetle puti, velikih plavih očiju i bujne kose, plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a mnoge pratitelje na kraju je oduševila prirodnim izdanjem te su ju obasuli komplimentima i riječima podrške kako se ne treba obazirati na negativne komentare.