Crvenokosa glumica Meryem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni' za vrijeme utakmice između Hrvatske i Francuske boravila je u Dubrovniku, gdje je i navijala za našu reprezentaciju. 'Sultanija' je navijala odjevena u dres s brojem Marija Mandžukića, a sve je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

'Bili ste odlični Hrvatska! Dali ste sve od sebe! Čestitam!', napisala je lijepa glumica uz video na kojem oko nje stoje navijači glasno pjevajući, nakon čega su, nakon što su je prepoznali, počeli u glas vikati: 'Hurem!'

Nedavno je nakon dolaska u Hrvatsku, Meryem oduševila naše obožavatelje kazavši kako ima hrvatske korijene. 'Jeste li znali? Moja prabaka je iz Hrvatske. Volim Hrvatsku', istaknula je, a njezini su se fanovi odmah uhvatili proučavanja njezinog porijekla.

Zahvaljujući glumačkom talentu i specifičnim izgledom, glumica je vrlo brzo stekla simpatije publike, a mnoge žene joj zavide na lijepom izgledu. Plave oči i pune usne njezin su zaštitni znak, a dubok i ozbiljan pogled glavni adut kojim osvaja i one najizbirljivije.