Story radio
Početna Celebrity 13610 prikaza 15. svibnja 2019.

Hurem pokazala stražnjicu

instagram screenshot.

Obožavatelji joj odgovorili u komentarima

Popularna turska glumica Meryem Uzerli, koju je proslavila uloga sultanije Hurem u 'Sulejmanu Veličanstvenom', iznenadila je prisutne na sinoćnjem otvorenju 72. Filmskog festivala u Cannesu kada se po crvenom tepihu prošetala u prozirnoj haljini ponosno pokazujući stražnjicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Naime, 35-godišnja glumica odlučila je za sinoćnji događaj odjenuti prozirnu kreaciju brenda Esthere Maryline, poznatog po luksuznim večernjim haljinama, optočenu kristalima. Haljina do poda zagolicala je maštu okupljenih s obzirom na to da je glumica ispod nosila samo minijaturni bodi koji je dodatno naglasio njezine obline i malo prepustio mašti na volju. Fotografije s crvenog tepiha koje je 35-godišnjakinja objavila na svom Instagram profilu oduševile su mnogobrojne obožavatelje koji su u komentarima pohvalila njezin odabir haljine kao i besprijekornu liniju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esthere Maryline World (@maison_estheremaryline) on

Inače, turska televizijska zvijezda zbog svog specifičnog izgleda, svijetle puti, krupnih očiju i bujne kose, plijeni pažnju gdje god se pojavi, a u posljednje se vrijeme nekoliko puta našla i na meti kritičara koji su ju optuživali kako se podvrgnula estetskim operacijama. 

 

Komentari