Turska 35-godišnja glumica Meryem Uzerli, koju domaća publika pamti po ulozi Sultanije Hurem, koju je utjelovila u popularnoj turskoj seriji 'Sulejman veličanstveni', uvijek se isticala svojim posebnim izgledom. Na porculanskom tenu i velikim plavim očima zavide joj žene diljem svijeta, a glumica je sada iznenadila svoje obožavatelje drastičnom promjenom izgleda koju je objavila na svom Instagram profilu.

Naime, ova karizmatična glumica je stala pred objektiv, a povodom fotografiranja je promijenila boju kose u ružičasto te time šokirala svojim novim izgledom. No, njeni obožavatelji su joj i dalje ostali vjerni tako da su pozitivno dočekali ovu promjenu. Neki su komentirali da je prelijepa, a drugi su napisali kako jako podsjeća na reality zvijezdu, 21-godišnji Kylie Jenner, no nisu se izjasnili je li to pozitivno ili negativno.

Inače, Meryem se prošle godine našla na udaru glasina koje su tvrdile kako se podvrgnula plastičnim operacijama, ali je objavom fotografije bez trunke šminke ušutkala kritičare. Turska televizijska zvijezda zbog svog specifičnog izgleda, svijetle puti, krupnih očiju i bujne kose, plijeni pažnju gdje god se pojavi, a sigurno neće proći nezapaženo niti ovo njeno potpuno novo izdanje.