Desetogodišnja djevojčica Lana boluje od osteosarkoma, odnosno tumora kostiju, a jedina nada joj je liječenje u Turskoj. To naravno iziskuje dosta novca kojeg Lanini roditelji nemaju pa je majka djevojčice otvorila grupu na Facebooku naziva Život za Lanu, na što su se odazvali brojni građani te nastoje pomoći skladno svojim mogućnostima.

Među njima se našla i Ivana Vida, supruga našeg nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, koji igra za istanbulski klub Beşiktaş. Ivana je pokazala kako ima veliko srce i ogromnu volju za pomoći bolesnoj djevojčici pa je stupila u kontakt s njezinom majkom i dala sve od sebe da ovoj obitelji proces liječenja bude što lakši. Na upit majke ima li koga u bolnici u Istanbulu, jer ona čeka odgovor već dva tjedna, Ivana je promptno reagirala. Zatražila je Laninu mamu podatke, kako bi ona zatražila nekoga iz suprugovog kluba da se javi bolnici. Supruga Domagoja Vide kontaktirala je i svojeg prevoditelja i rekla mu da zove bolnicu i doktore, ako bi maksimalno ubrzao postupak kada Lana i njezina mama stignu u bolnicu.

'Malenu Lanu i njezinu majku moja obitelj i ja čekamo u Istanbulu. Ovo je jedna strašno tužna priča koja lomi srca. Kao narod pokazali smo puno puta da unatoč svim problemima imamo veliko srce i da smo spremni pomoći svima. Vašim malim doprinosom, ali značajnim za ovu obitelj, pomozimo vratiti osmijeh na lice malene Lane', napisala je Ivana Vida na svojem Instagramu i pozvala i druge da se priključe akciji.