Story radio
Početna Celebrity 26393 prikaza 07. srpnja 2019.

'I poslije vjenčanja živimo na dvije adrese'

Cvirn Weddings.

Nakon pet godina ljubavi nogometni vratar Oliver Zelenika izmijenio je bračne zavjete s blogericom Dorin Lucijom Bajzec, koja se u početku poznanstva opirala osjećajima zbog predrasude prema nogometašima

'Pisanje bloga i kreiranje sadržaja na Instagramu moj je ispušni ventil. Smatram da me upravo takvo razmišljanje dovelo do uspjeha u blogerskim vodama. Ljudi su prepoznali moju iskrenost, jednostavnost i opuštenost. Volim modu i ljepotu još od malih nogu kad sam sama određivala što ću odjenuti za vrtić i kakvu ću frizuru imati', kaže Dorin Lucija Bajzec koja od 2015. na blogu Lucissima oduševljava ženstvenim i jednostavnim odjevnim kombinacijama s daškom luksuza. 
'Od prve godine fakulteta radila sam razne poslove jer ne volim biti ovisna ni o kome. Zadovoljnija sam kad znam da sam nešto stekla svojim radom. Završavam Fakultet za menadžment u turizmu, odnosno ostala mi je još obrana rada, a radim kao menadžerica digitalnih projekata', kaže 25-godišnjakinja koja se u modi vodi izrekom ‘manje je više’.

 | Author: Cvirn Weddings Cvirn Weddings.
Ljubiteljica mode za oko je zapela mladom nogometašu Oliveru Zeleniki s kojim je u vezi od 2014. godine. Oliver je tada igrao za Dinamo, što mu je bilo ostvarenje dječačkog sna, a zatim je bio na posudbi u NK Loko­mo­tivi. Te je godine bio i treći vratar hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Nogometni put nastavio je u poljskom klubu Lechia Gdańsk, a nakon raskida ugovora bio je sedam mjeseci bez kluba. Pomalo neočekivano prošle je godine stigao u Nizozemsku, u grad Nijmegen, u istoimeni nogometni klub, nakon što se ozlijedio njihov prvi vratar, a dvojica nisu zadovoljila na probi.
Iako su jedno u drugom pronašli srodnu dušu, Dorin se morala riješiti predrasude i usuditi se ljubavi pružiti priliku. Reklo bi se da je to jedna od najboljih odluka koje je donijela.
'Olivera i mene spojili su prijatelji. Sve je bilo spontano i neočekivano jer, priznajem, imala sam predrasude prema nogometašima. Oliver je poduzeo prvi korak, a klik­nuli smo odmah nakon prvog razgovora. Od prvog dana znali smo da je to to', otkrila je Dorin koja ističe Oliverovu jednostavnost i osjećajnost kao vrline koje su je najviše privukle. Osim odjevnih kombinacija, Dorin na Instagramu s pratiteljima podijeli i sretne trenutke iz privatnog života u kojima je 26-godišnji Oliver, očekivano, jedan od glavnih aktera. 

 | Author: Cvirn Weddings Cvirn Weddings.

Premda društvene mreže uvijek uljepšavaju realnost, nijedan život nije savršen. Kako kaže Dorin, nogometni svijet zahtijeva mnogo odricanja i žrtvovanja, ali 191 centimetar visoki Oliver i ona jedno su drugome velika podrška zbog koje sve postaje lakše, a stres nastoje ostaviti izvan svoja četiri zida. 
'Nisam od onih koje prate sve utakmice i znaju sve nogometne taktike. Navijam za njega svim srcem, ali kada Oliver igra, većinu utakmice provedem žmireći jer me neprestano strah da mu se nešto ne dogodi. S druge strane, Oliver nije baš ljubitelj društvenih mreža, ali moram priznati da je naučio snimiti dobru fotku. Većinu fotografija s mog profila snimio je upravo on', našalila se simpatična Zagrepčanka.

 | Author: Instagram Instagram.
Ljubav su okrunili brakom 14. lipnja, a oboje se slažu da je to bio najljepši dan u njihovu životu i da je nadmašio sva očekivanja.
'Ceremonija vjenčanja održana je u zagrebačkoj župi Svetoga Antuna Padovanskoga, gdje odlazimo na misu kad god smo u Hrvatskoj. Bilo je predivno i emotivno. Feštali smo do jutra. Bila je to zabava za pamćenje, plesni podij bio je pun cijelu noć, svi smo izgubili glas i imali natečene noge, ali ništa nas nije umorilo ni zaustavilo. Zaista nismo skidali osmijeh s lica. Imamo divne obitelji i prijatelje i sretni smo što su prisustvovali našem najvažnijem danu u životu. Dojmovi se još nisu slegnuli, presretni smo', rekla je o svom danu iz snova Dorin, koja je ulazak u brak proslavila prvi plesom uz pjesmu ‘Gdje je ljubav, tu si ti’ grupe Latino. 
Kako je Oliver trenutačno golman u Nizozemskoj, živjeli su na dvije adrese, onoj u Zagrebu i Nijmegenu, a tako će biti i dok Dorin ne završi sve fakultetske obveze. Budući da je nogometni svijet nepredvidljiv, Dorin ističe da im nije važna adresa nego samo da su zajedno. 
'Nažalost, ne možemo još ići na medeni mjesec, ali planiramo to na zimu ili sljedeće ljeto. Sve ovisi o tome koliko će Oliver imati slobodnog vremena. Svakako ćemo otputovati u tropske krajeve', rekla je za kraj gospođa Zelenika. 

 | Author: Cvirn Weddings Cvirn Weddings.

Komentari