Jelena Putnik, 36-godišnja bivša natjecateljica predzadnjeg showa 'Život na vagi', u samo godinu dana izgubila je više od 60 kilograma. Odmah po završetku snimanja, odlučila je nastaviti s treniranjem, koje joj se danas itekako isplatilo. Tada djevojka s najvišim izgubljenim postotkom tjelesne mase koja je osvojila drugu nagradu u iznosu od 50 tisuća kuna, ova Zagrepčanka danas s ponosom može reći da je fitnes instruktorica koja pomaže drugima u ostvarivanju njihova cilja. 

Iako svakodnevno trenira, Jelena na samoj sebi uvijek nalazi zamjerke. No, unatoč tome, naučila je ne bježati od same sebe i svojih misli i osjećaja. 'Kada god se pogledam u ogledalo, nađem puno stvari koje još treba doraditi, isklesati, utegnuti, finalizirati, no kada se osvrnem unatrag samo dvije godine, moram reći da me fotografije kao ova prva ispune ponosom, kada se nađu pored fotografije kao što je ova druga.', na Instagramu je objavila nikada dovoljno zadovoljna Jelena. 

Priznala je da se svakodnevno borila, ali unatoč svemu ipak pobijedila. 'Možemo mi pričati kako je lako, kako nije teško promijeniti životne navike, ali reći ću samo jedno: BULLS*IT', komentirala je na društvenim mrežama. Ignoriranje vlastitih osjećaja i razočarenja u samu sebe, za nju su najgore moguće prepreke koje čovjeka mogu snaći tijekom transformacije. Kako i sama priznaje, uvijek mora biti iskrena prema sebi i oprostiti si možda neki pad jer inače nikada neće doći do željenog cilja. 

Svojim fotografijama 'Prije i poslije' svaki put oduševi svoje obožavatelje na Instagramu. 'Ne znam koliko odricanja i snage si trebala, ali moj veliki RESPECT!', 'Ženo, zmaj si', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.