Ida Prester, glazbenica i voditeljica, podijelila je s pratiteljima na svom Instagram profilu fotografiju povodom rođendana svoga supruga, srpskog poduzetnika Ivana Peševskog i obožavatelje oduševila originalnom čestitkom koju je uputila svojoj boljoj polovici. U opisu fotografije, Ida se našalila pomalo ciničnom čestitkom u kojoj je napisala: 'Sretan 41., olupino moja dječjeg lica! Daj više ostari da se i ja mogu raspustit.. voli te Prasica.', a u komentarima u kojima su joj se i drugi pridružili u čestitanju, Ida je nadodala kako je supruga jedva nagovorila na fotografiranje. 

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on


U zagrljaju slavljenika, Ida je u opuštenom izdanju, prozračnoj plavoj haljini pozirala vidno nasmijana i sretna zbog ovog značajnog dana u životu njezina odabranika. Čini se kako su Ivanov 41. rođendan odlučili proslaviti na njihovoj omiljenoj destinaciji kojoj se uvijek rado vrate, gradu Rovinju gdje je fotografija i snimljena. 

Ida i Ivan u braku su već gotovo pet godina, a zavjete su razmijenili u rujnu 2013. u Beogradu. Par ima i dvojicu sinova, 4-godišnjeg Roka i 1-godišnjeg Ria kojima su u svakodnevnom životu u potpunosti posvećeni.