Simpatična Ida i njezin suprug Ivan Peševski od ranog jutra imaju pune ruke posla, a sve zahvaljujući svojim preslatkim klincima, Riju i Roku. Stoga ni ne čudi da svaki trenutak koji mogu provesti bez djece koriste za zajedničko opuštanje i zabavu kako bi napunili baterije. Tako su protekli vikend Ida i Ivan bili u Rovinju gdje su toplo i sunčano vrijeme iskoristili za uživanje u morskim radostima što im je ujedno bilo posljednje ovogodišnje kupanje, a sve su ovjekovječili fotografijom.

'Zadnji kupanjac ove godine, predzadnji dan bez klinaca. More još uvijek kao juhica, od sutra već jesen. Jadranska romantika', napisala je Ida uz fotografiju sebe i supruga. Za svoju je objavu dobila mnoštvo pozitivnih komentara, na koje je i reagirala. Tako joj je jedna pratiteljica napisala: 'Najbolji ste, Ida ti i zaslužuješ imati divan život jer si draga, iskrena i mila bila i ostala.' Ida joj je potom odgovorila: 'Pusti, ima tu uspona i padova, samo padove ne objavljujem.'

Voditeljica i glazbenica Ida Prester jesen je dočekala itekako spremna jer je ovo ljeto provela vrlo aktivno. Zajedno sa suprugom Ivanom, i sinovima Rokom i Rijom, Ida je proputovala obalu uzduž i poprijeko. Simpatična obitelj bila je u Rovinju, a potom je skoknula do Gorskog Kotara. Uživali su na Brijunima i na Obonjanu. Kupali su se i sunčali na Hvaru, a nakon našeg najsunčanijeg otoka, poželjeli su se svježeg zraka i prohladnih noći, pa su spremili kofere i uputili se u planine, točnije Durmitor u Crnoj Gori.